Menu

porten banner v2

Gjøra

Halloween i Musgjerd grendahus 31.oktober

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

I Øverbøgda markerer vi Halloween med karneval i Musgjerd grendahus fredag 31.oktober fra klokka 17.00-18.30. Det blir salg av pølse m/brød, skummelgelé, halloweenkake og muffins og kanskje andre skumle overrakelser

Vi er en gjeng frivillige som har tatt initiativ. Så vi håper dere voksne som deltar, bidrar med å kjøpe lodd, kaffe og noe å bite i, så kanskje vi kommer ut av det med dekningsbidraget i behold
Eventuelt overskudd vil gå i potten til neste års arrangement Store og små, i og utenfor bygda ønskes hjertelig velkommen.
 

Bøgda-revy i Øverbøgda

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

Her i bygda vår har vi det meste, men vi mangler en knakende god revy! 

Har du en liten skuespiller i magen, liker å skrive, sitter men noen knakende gode ideer eller bare rett og slett har lyst til å være med på noe skikkelig gøy? Møt opp ved Sunndalsporten tirsdag 14.oktober kl 20.00 til idé-myldring og skrivekveld. Det trengs både kvinner og menn i alle aldere.

Kom, bli med å gi bygda vår ett kulturelt løft! Det vil bli servert kaffe/te og noe å bite i.

Velkommen!

Har du facebook? Meld deg inn i gruppa her: https://www.facebook.com/groups/724594944262128/?fref=ts

Steinsras ved overbyggene på Gjøra

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

I går kveld ble riksvei 70 stengt på Gjøra ved overbyggene, politiet fikk meldingen kl 21.10. En bil som var på tur fra Sunndalsøra traff raset. Det gikk heldigvis bra med sjåfør som var alene i bilen. Veien ble ble åpnet igjen et par timer etter raset hadde gått. I dag har Vegvesenet sendt en geolog til Gjøra for å sjekke rasområdet.

Aura avis: http://www.auraavis.no/lokale_nyheter/article7612418.ece

Tidens krav: http://www.tk.no/nyheter/article7612368.ece

 

Moskus avlivet i Krokbygda

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

I går, onsdag ble det oppdaget en moskus i Krokbygda. Den beveget seg rundt Vollan camping som er altfor når bebyggelse. Politiet ble raskt kontaktet og de kontaktet så Statens Naturoppsyn som sendte et jaktlag fra Oppdal for å avlive dyret.

Statens Naturoppsyn oppfordrer folk om å melde fra om de ser moskus. Dette for å få oversikt over hvor mange dyr som oppholder seg utenfor kjerneområdet.

Les mer: http://www.driva.no/_incoming/article10114632.ece

Les mer: http://www.auraavis.no/lokale_nyheter/article7576833.ece

Program for 17.mai

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

Toget går fra Gjøra skole til Gjøra kapell kl 12. Gudstjenesten starter kl 12.30. Skolen åpner for leker og kiosksalg kl 13, og talen blir holdt kl 14.

Velkommen til en trivelig 17.mai-fering på Gjøra!

 

 

 

 

Oppvekstsenter på Gjøra

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

I bakgrunn kan en se Gjøra skole. På bildet noen av elevene ved skolen som går på skøyter på skøytebanen.

Rådmannen i Sunndal foreslår å beholde Gjøra skole, men slå den sammen med barnehagen - og gjøre dagens barnehage og skole til et oppvekstsenter. Samtidig blir tre skoler i Sunndal nedlagt. Årsak: For få unger og strammere kommunebudsjett. 

Trykk her for å lese mer

Forandringer ved Svøufallet

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

Klikk på linken under for å se hvilke planer arkitektene Bjørbekk og Lindheim AS har for utsiktspunktet ved Svøufallet i Sunndalen. 

Trykk her

 

Foto: Remi Haugen

Vinterbygda

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

Vinteren kom tidlig i år. For tidlig, synes noen. Men jaggu er det fint - ikke minst her på Gjøra når snøstormen har lagt seg. Tommy Fossum tok noen bilder her om dagen som viser Gjøra i vinterskrud. Send inn bilder du også til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!

Les mer: Vinterbygda
The most visited gambling websites in The UK