Menu

porten banner v2

Perfekt skøyteis på Gjøra

  • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
  • Overordnet kategori: Ressurser

Aldri før har det vært bedre skøyteis i Sunndal enn nå.

Det er påstanden Driva Idrettslag tørr å komme med etter at det de siste ukene er kjørt på mye vann og isleggingsmaskina Sunndal sparebank sponset, har vært flittig og godt i bruk.

- Vi har i alle fall fått svært gode tilbakemeldinger på skøyteisen. All ære til skøytegruppa i idrettslaget som gjør en formidabel jobb, sier nyvalgt leder av Driva Idrettslag, Tommy Fossum.

Kom på skøytedagene

Skøytebanen er nå åpen for fritt bruk og laget har skøyter i alle mulige størrelser til utlån helt gratis. Det er også hjelmer og annet skøyteutstyr som folk i alle aldre kan benytte. Varmestue og toalett er åpent hele døgnet og flombelysning kan skrues av og på etter behov. Alle søndager i januar og februar – vinterferien inkludert - fra klokken 12 er det dessuten skøytedager med åpen kiosk ved skøytebanen.

- Dette skjer hver søndag til og med 13. mars. Dette er et lavterskel, gratis tilbud tilrettelagt av Driva IL, som gjøres på dugnad. Vi ønsker alle hjertelig velkommen, men ber at alle som benytter seg av tilbudet forlater garderobe og varmestue slik de selv ønsker å finne den, ryddig, oppfordrer styret i idrettslaget.

Aktivt idrettslag

Det vil for øvrig bli Sunndalsmesterskap på skøyter – forhåpentligvis på gnistrende is under vintersol og blå himmel – den 14. februar.

Isen vil være åpen for besøkende også denne så lenge det er praktisk mulig – og i følge langtidsvarselet er det ikke så mye som en varmegrad å se.

- Vi håper så mange som mulig benytter seg av tilbudet, og ønsker alle hjertelig velkommen, oppfordrer Driva Idrettslag.

Idrettslaget arrangerer Barn i aktivitet hver mandag gjennom hele vinteren, og foruten aktiviteter på skøyteisen er det ski, hopp og skileik og turer i skog og mark for barna som er medlemmer. Til familiedagen under sommerfestivalen Gjæra Gjøra vil idrettslaget også i år arrangerer motbakkeløp fra Nyheim Lodge på Gjøra og opp til maste og Gravemsetrene. Motbakkeløpet arrangeres klokken 12 den 16. juli 2016.

Styret i Driva IL i 2016 består av følgende personer:  Leder  Tommy Fossum, nestleder Monika Myrle, kasserer Jorunn Klingøy, regnskapsfører Maria Ørsund, sekretær Unni Aalbu, styremedlem Tore Almberg Gravem og vara  Marit Bjerkaas.

Foto: Tommy Fossum

Foto: Tommy Fossum

 

The most visited gambling websites in The UK