Menu

porten banner v2

Gjæra Gjøra

Gjæra Gjøra 2016 er godt i gang

 • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
 • Overordnet kategori: Ressurser

Torsdag kveld ble Gjæra Gjøra åpnet for tiende gang på rad. Taler ble holdt av ordfører Ståle Refstie og styreleder i Sunndalsporten Eiendom Leif Kåre Gustavsen, underholdning av Trollheimsbrass. Ikke bare er festivalen ti år, men for fem år siden ble Sunndalsporten på Gjøra åpnet. Jubileet til Sunndalsporten feires med kronerulling til asfaltering og forbedring av uteområdet. Under åpningen ble det overrekt en sjekk på godt over kr 100 000 til styret. For de som har et bankende hjerte for øverbøgda kan et hvilket som helst beløp overføres til konto: 4035.17.48232.

Les mer om kronerullinga HER
Lik facebook-siden for prosjektet HER.
Les mer om de første fem årene til Sunndalsporten på Aura Avis sine sider HER.

Etter den offisielle åpningen av festivalen, ble kunstutstillingen til Inger-Johanne Brautaset åpnet i Sunndalsporten. Kunstutstillingen er å se i lokalene til Sunndal Nasjonalparksenter i sommer. Etter åpningen var det så klart for den populære pub-quizen på Nyheim. 

Fredag står Loveshack på scenen utenfor Nyheim. Helgepass og billetter kan kjøpes ved inngangen. Transport til/fra Oppdal/Sunndalsøra kan bestilles (Oppdal: 905 22 991, Sunndalsøra: 924 89 753). Lørdagen er det klart for familiedag på Nyheim. I løpet av familiedagen er det motbakkeløp fra Nyheim og opp til Masta/Gravemsetrene, utdeling av "Årets fjellrev"-prisen, allsang med trubadur Trond Helge Johnsen. Rundt kl 15 er det klart for "Det Store Andeløpet". På lørdagskvelden er det igjen klart for festivaliteter på Nyheim, da skal Vassendgutane stå på scenen. Søndagen er det klart for en "Stikk UT"-tur til Åmotan og festivalen avsluttes med distriktsmesterskap i ljåslått i Svøu.

Les mer om motbakkeløpet og påmelding HER.
Les om "Stikk UT"-turen på Aura Avis sine sider HER

Velkommen skal dere være!

Transport tur/retur Sunndalsøra

 • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
 • Overordnet kategori: Ressurser

For transport fra Sunndalsøra til Gjøra kan det ringes og bestilles på mob 924 89 753. For transport fra Gjøra til Sunndalsøra blir det sett opp så mange busser og minibusser det trengs for å få folket hjem. Bussene begynner å gå fra Gjøra kl 02.00, så venting er det ikke noe vits å regne med. Transport er det både fredag og lørdag.

I dag er det Sunndalmesterskap i okse-rodeo fra kl 20. The Last Resort, som er Sunndal triveligeste vil stå for musikken i kveld på Gjæra Gjøra. Festivalpass og billetter kan dere kjøpe på Sunndal kulturhus eller på Nyheim Lodge. Enkeltbilletter koster 250kr, mens passet koster 400kr. Det vil også bli salg av billetter ved inngangen til festivalområdet.

Les mer: Transport tur/retur Sunndalsøra

Kunstutstilling på Jenstadhaugen

 • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
 • Overordnet kategori: Ressurser

Erik Jenstad stiller ut kunstverka sine på Jenstadhaugen fra 12.juli til 2.august. Det er salg av lodd, kaker og kaffe. Kanskje en fin anledning å ta turen under Gjæra Gjøra?

Åpningstider

 • Onsdag og fredag: kl 16-18
 • Lørdag og søndag: kl 12-15
 • Åpent på forespørsel

Velkommen!

Ta kontakt med Jenstadhaugen på mob 988 11 552 angående spørsmål.

Nedkjøring til Jenstadhaugen

Les mer: Kunstutstilling på Jenstadhaugen

Andeløp under Gjøra Gjøra 19.juli kl 15.

 • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
 • Overordnet kategori: Ressurser

Ender kan kjøpes på Nyheim og Joker Sunndalsporten. Kr 100,- per and. 

PREMIER
1. kr 30.000,-
Ekstra-gevinster

Vinneren blir kontaktet!

 

Billettene til Gjæra Gjøra ute for salg!

 • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
 • Overordnet kategori: Ressurser

Nå er billettene til Gjæra Gjøra 2014 ute for salg på Sunndal kulturhus sidne nettsider. De kan også handles på Nyheim Lodge. Billettene for konserten med Hennning Sommerro på søndag selges også på Nyheim Lodge og Sunndal kulturhus sine nettsider, her er det begrenset med billetter og første mann til mølla.

Foto: Elin Nisja

Årets Gjæra Gjøra t-skjorte til salgs!

 • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
 • Overordnet kategori: Ressurser

T-skjorten er grå med svart skrift, selges på Sunndalsporten og noen hos Nyheim Lodge.

PRISER
Voksne: 200kr
Barn: 100kr

Begrenset antall, førstemann til mølla!

Sval og Henning også til Gjæra Gjøra

 • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
 • Overordnet kategori: Ressurser

MGP jr-stjernen Sval, Henning Sommerro, Anders Jektvik fra Norske talenter og sunndalens triveligste band, The Last Resort, er klare for Gjæra Gjøra.

Gjæra Gjøra byr atter en gang på et bredt og allsisdig program for 8. året på rad. Fra og med 18. juli er det storteltet på plass foran Nyheim Lodge, hvor det blir fest og moro fire dager til ende.  

Les mer: Sval og Henning også til Gjæra Gjøra
The most visited gambling websites in The UK