Menu

porten banner v2

Kronerulling for jubileumsgave til Sunndalsporten

  • Skrevet av Dagrun Aarnes Nisja
  • Overordnet kategori: Ressurser

Den 14. juli er Sunndalsporten - bygdesenteret i øvre Sunndal - fem år!

Nå skal Sunndalsporten få et nytt løft!

Jubileumskomiteen for Sunndalsporten fem år og Gjøra Bygdeutvikling inviterer derfor alle med et bankende hjerte for øverbøgda til å bidra for å få asfaltert foran Sunndalsporten og få hevet grøntområdet.

Vi vil fjerne støvproblemet og alle hullene i veien en gang for alle.

Dessuten er målet å få gitt grøntarealet også en ansiktsløftning, sier jubileumskomiteen og GBU.

Vi har nå en enestående sjanse til å få asfaltert området for en overkommelig sum fordi Veidekke skal asfaltere oppover Sunndalen i sommer. Vi håper derfor å få samet inn såpass med penger at asfalten kan legges i august/september, sier de lokale kreftene som nå har gått sammen om prosjektet.

Derfor ber vi alle om å være med på en kronerulling for asfalt foran Sunndalsporten. Vi har som mål å skaffe mellom 250 000 til 300 000, som er nok til asfaltering av hele plassen foran Sunndalsporten og få løftet grønt arealet.

14. juli vil det ble jubileumsmarkering på Sunndalsporten - samtidig som Gjæra Gjøra åpner festivalen for tiende året på rad.

Alle bidrag kan sendes til Sunndalsportens Gavefond på konto 4035.17.48232.

Kronerullingen blir drevet gjennom Facebook-kontoen Kronerulling for jubileumsgave for Sunndalsporten. Oppgi hvem du vil utfordre til å være med i kronerullingen enten på Facebook-siden eller på selve innbetalingen. Trykk på linken: https://www.facebook.com/Kronerulling-for-jubileumsgave-for-Sunndalsporten-500722893467250/?fref=ts 

Bildetekst: Styreleder for Sunndalsporten AS, Leif Kåre Gustavsen (til venstre), er glad for initiativet for å legge asfalt og oppgradere grøntområdet rundt Sunndalsporten. Her sammen med initiativtakerne Gunn Signe Aarnes, Gunnar Edvin Nisja, Marit Hjellmo, Leif Larsen og Tommy Fossum.

 

The most visited gambling websites in The UK