Menu

porten banner v2

Gjæra Gjøra 2016 er godt i gang

  • Overordnet kategori: Hovedmeny

Torsdag kveld ble Gjæra Gjøra åpnet for tiende gang på rad. Taler ble holdt av ordfører Ståle Refstie og styreleder i Sunndalsporten Eiendom Leif Kåre Gustavsen, underholdning av Trollheimsbrass. Ikke bare er festivalen ti år, men for fem år siden ble Sunndalsporten på Gjøra åpnet. Jubileet til Sunndalsporten feires med kronerulling til asfaltering og forbedring av uteområdet. Under åpningen ble det overrekt en sjekk på godt over kr 100 000 til styret. For de som har et bankende hjerte for øverbøgda kan et hvilket som helst beløp overføres til konto: 4035.17.48232.

Les mer om kronerullinga HER
Lik facebook-siden for prosjektet HER.
Les mer om de første fem årene til Sunndalsporten på Aura Avis sine sider HER.

Etter den offisielle åpningen av festivalen, ble kunstutstillingen til Inger-Johanne Brautaset åpnet i Sunndalsporten. Kunstutstillingen er å se i lokalene til Sunndal Nasjonalparksenter i sommer. Etter åpningen var det så klart for den populære pub-quizen på Nyheim. 

Fredag står Loveshack på scenen utenfor Nyheim. Helgepass og billetter kan kjøpes ved inngangen. Transport til/fra Oppdal/Sunndalsøra kan bestilles (Oppdal: 905 22 991, Sunndalsøra: 924 89 753). Lørdagen er det klart for familiedag på Nyheim. I løpet av familiedagen er det motbakkeløp fra Nyheim og opp til Masta/Gravemsetrene, utdeling av "Årets fjellrev"-prisen, allsang med trubadur Trond Helge Johnsen. Rundt kl 15 er det klart for "Det Store Andeløpet". På lørdagskvelden er det igjen klart for festivaliteter på Nyheim, da skal Vassendgutane stå på scenen. Søndagen er det klart for en "Stikk UT"-tur til Åmotan og festivalen avsluttes med distriktsmesterskap i ljåslått i Svøu.

Les mer om motbakkeløpet og påmelding HER.
Les om "Stikk UT"-turen på Aura Avis sine sider HER

Velkommen skal dere være!

The most visited gambling websites in The UK