Menu

porten banner v2

Skrivekrampe forlag

"Elvestad"

  • Overordnet kategori: Ressurser
Elvestad er en historisk romanserie fra Nordmøre, skrevet av en knivsmed fra Meisingset. Skrivekrampe forlag er stolte av å kunne presentere et 100% lokalt produkt, og gir Nordmøre en tjuvstart på serien...

Serien
Elvestad er en historisk serie som starter på Meisingset i siste halvdel av 1800-tallet og jobber seg framover i tid. Vi følger, som slike serier gjerne gjør, en familie og deres kamp for tilværelsen gjennom flere år. Som seg hør og bør for en slik serie, inneholder den både kjærlighet, tap, helter og ondskap, dramatikk og en smule overtro. Alt dette er pakket inn i en historisk ramme og presentert med umiskjennelig nordmørsk jordnærhet.

”Åndelige hjelpere –den enkle måten”

  • Overordnet kategori: Ressurser
Sommerens åndelige påfyll fra er boka ”Åndelige hjelpere –den enkle måten” av Simon Milton-Jones!

Har du noen gang følt at du ikke er alene, selv om det ikke er noen andre i rommet? Kanskje var det din åndelige hjelper du sanset et lite øyeblikk! Alle har vi noen på ”den andre siden” som passer på oss og hjelper oss med de store planene i livet, men få, om noen av oss, utnytter dem til fulle. Simon Milton-Jones har nå skrevet en enkel, jordnær og rett-på-sak-bok om fenomenet åndelige hjelpere, hvordan du kan komme i kontakt med dem og bruke dem i din hverdag.

Historia til Skrivekrampe forlag

  • Overordnet kategori: Ressurser
Skrivekrampe forlag ble stiftet 13.november 2008 på Drivøya, Gjøra.

Forlaget eies og drives av ekteparet Eva Gikling og Simon Milton-Jones, som i september samme år kom flyttende til bygda, fra Skottland. 

Forlagets aktivitet kan deles inn i tre hovedområder:
alternativ faglitteratur, herunder tema som healing, tarot, mediumskap, drømmetydning osv.
Skjønnlitteratur, både nye, norske utgivelser og oversettelser fra engelsk. Felles for alle disse utgivelene, er at de skal underholde leseren!
Lokale utgivelser. Ingen utgivelse er for stor, ingen for liten...

Første utgivelse - "Galimathea"

  • Overordnet kategori: Ressurser
20. april 2009 forelå Galimathea, Gunn Marit Nisjas fjerde diktsamling, offisielt for salg. Mange har forhåndsbestilt den historiske boka, som altså er den første som har skrivekrampelogoen på baksida.
 
-Deilig å ha den i hånda! Forlagsredaktør Eva Gikling er lykkelig over endelig å ha forlagets første utgivelse mellom hendene. -Det har vært en lang prosess fram mot å endelig holde den første boka vår mellom hendene, forteller hun. -Men nå når den er her, kjenner jeg at ting er på plass, nå er vi der vi skal være!
Les mer: Første utgivelse - "Galimathea"
The most visited gambling websites in The UK