Menu

porten banner v2

Gjøra Healing

Kurs åndelige hjelpere

  • Overordnet kategori: Ressurser

28.-29. august 2010 på Drivøya, Gjøra

 

Er du nysgjerrig på hvem dine åndelige hjelpere er, og hvordan du kan komme i kontakt med dem og bruke dem i hverdagen?

I løpet av to dager lærer du hvem dine hjelpere er, samt hvordan du kan kontakte og bruke dem helt enkelt. Man trenger ingen erfaring for å delta på kurset og hver enkelt vil få oppfølging på sitt nivå.

 

Les mer: Kurs åndelige hjelpere

Mediumkvelden i Musgjerd grendahus 14.april

  • Overordnet kategori: Ressurser
Etter at mediumkvelden i Musgjerd grendahus kommende onsdag ble annonsert, har Simon Milton-Jones opplevd en strøm av henvendelser. For hva er det egentlig som skal skje på onsdag? Og er det ikke litt farlig?

Ikke farlig
- Det later til at mange synes det er litt skummelt å komme på mediumaftenen, smiler Simon Milton-Jones, men forsikrer oss om at det ikke er noe å engste seg for. - De aller fleste har sett medium som Liza Williams eller Colin Fry på tv, og det jeg driver med er akkurat det samme som det de gjør. Og jeg kommer ikke til å røpe noens innersted hemmeligheter fra scenekanten, lover han.
Frykt for spøkelser er heller ikke grunn til å holde seg hjemme fra arrangementet, mener Simon. - Når noen dør, er det som om kroppen dør, men sjelen lever videre. Jeg opplever at folk ikke ser ut til å ha forandret personlighet fordi om de er på den andre siden. Faktisk er det nettopp personligheten de aller fleste lar seg identifisere på, forklarer han. - Og selv om de er døde, er de like fulle av meninger, følelser og omtanke som da de var her blandt oss.
The most visited gambling websites in The UK